Els cervesers artesans de la comarca s’uneixen en la 1a Mostra de Cervesa Artesana de la Noguera que se celebrarà el proper dissabte 21 de juliol a Balaguer. La Noguera es la comarca de tota la província de Lleida que més cervesers artesans reuneix. D’aquí sorgeix Noguerale, fusionar-se en una fira per posar en valor aquest producte i el territori.

La fira de caràcter festiu se celebrarà a la plaça mercadal de les 7 del vespre a la 1 de la matinada i comptarà amb actuacions que amenitzaran la vetllada , gastronomia local i activitats infantils.

Aquesta primera edició de Noguerale ha estat possible amb l’esforç dels cervesers artesans i a les institucions que han donat suport a aquest projecte que pretén ser itinerant.

L’Ajuntament de Balaguer valora molt positivament que la primera edició d’aquesta fira de promoció de territori se celebri a la ciutat.

Al llarg de la fira es podran tastar més de 20 classes de cervesa de 4 productors de la noguera com són Cerveses Ponent, membre de Refetviu.cat (https://refetviu.cat/cerveses-ponent/), La Vella Caravana, Perot i la Balaguerina i 2 productors convidats, Ctretze del Pallar Jussà i Matoll de l’Urgell.

Si voleu més info, aneu a la plana de Cerveses Ponent en aquest web i poseu-vos en contacte amb en David i en Josep.

*Font: http://www.balaguer.tv/balaguer-acull-1a-mostra-cervesa-artesana-noguera-21-juliol/