Cerveses Ponent

Elaborem cerveses artesanes, naturals i de qualitat, sense filtrar ni pasteuritzar

cerveses artesanes

El nostre equip

Cerveses Ponent neix al juliol de 2012 amb la finalitat d’aportar al món de la cervesa un producte natural i de qualitat, elaborant cervesa artesana sense filtrar ni pasteuritzar. Aquestes característiques, aporten unes propietats organolèptiques úniques.

Dirigida per dos enginyers agrònoms, Cerveses Ponent sempre apostarà tant per la qualitat del producte com pel medi que l’envolta. Només utilitzant les millors matèries primes i una bona metodologia de treball es pot aconseguir un bon producte. Josep Sala, màster en Gestió d’Empreses Agroalimentàries, i David Romero, màster en Ciència i Tecnologia Cervesera, decideixen aplicar els seus coneixements en un projecte comú amb la finalitat d’enriquir el sector de la cervesa amb nous productes de qualitat i incrementar així la varietat de cerveses a oferir al consumidor.

L'equip de Cerveses Ponent

La nostra cervesa artesana

Història

Des del 2012 a Cerveses Ponent elaborem i comercialitzem cervesa artesana des de la nostra microcerveseria a Seró, Lleida (Catalunya).

Disposem de 6 varietats diferents totes elles d’alta fermentació (Ale), sense filtrar ni pasteuritzar i amb segona fermentació en botella:

  • Agost 2012: Neix la primera cervesa, la Ponent de blat (Weissbier). Una cervesa suau i fresca.
  • Agost 2013: Presentem la Ponent Abadia. Una cervesa fosca (Dark Ale) amb una combinació de sabors torrats, caramel•litzats i especiats.
  • Agost 2014: La Ponent Starlight veu la llum, una APA pels amants de les cerveses amb caràcter.
  • Desembre 2014: De cara al fred i per completar el ventall de Cerveses Ponent, arriba la quarta referència, la Ponent Dolmen. Una Stout que satisfarà els apassionats de la cervesa negra.
  • Març 2017: Presentació de la nova línea de cerveses, la BEERDAY. Una cervesa rossa pensada pel dia a dia.
  • Desembre 2017: Per celebrar el nostre 5é aniversari brindem amb la Hoppy Beerday. Una IPA fresca i aromàtica.

La nostra actualitat

Notícies

Maridatge de Cerveses Ponent amb Formatge de Tòrrec, 16 de juny

Maridatge de Cerveses Ponent amb Formatge de Tòrrec, 16 de juny

Maridatge de diferents tipus de cervesa artesana de Cerveses Ponent amb pintxos de formatge de cabra de la Formatgeria de Tòrrec. Tot fet al nostre municipi: el maridatge es farà al pati del santuari Santa Maria de Refet, a Seró (Artesa de Segre). El dia: 16 de juny....

Varietat de sabors

Les nostres cerveses

Ponent de Blat

Cervesa de blat amb caràcter alemany (Weissbier). Suavitat en boca i lleugera amargor permeten un fàcil i agradable pas en boca. La seva acidesa la converteix en una cervesa ideal per acompanyar l’aperitiu.

Estil: Weissbier
Alc. 4,3%
IBUS: 16

Ponent Abadia

Cervesa artesana torrada de colors rogencs, fruit de la combinació de diferents malts. Té un sabor persistent i un toc subtilment especiat.

Estil: Dark Ale
Alc. 7,1%
IBUS: 24

Ponent Starlight

Cervesa artesana d’estil American Pale Ale (APA) amb un toc fresc i herbal. D’aspecte consistent rebem una cervesa amb molt cos, degut a la seva alta densitat que està a l’alçada de la quota d’amargor per tal de percebre un bon equilibri.

Estil: APA
Alc. 5,5%
IBUS: 50

Ponent Dolmen

Cervesa complexa de sabors i aromes a cacau i cafè, provinents dels malts torrats. L’escuma compacta i densa de color crema ens endinsa a una autèntica cervesa negra.

Estil: Stout
Alc. 5,2%
IBUS: 45

Beerday

Cervesa rossa i equilibrada, amb notes de malt i aroma fresca de llúpol.

Estil: Blonde Ale
Alc. 5%
IBUS: 28

Hoppy Beerday

Cervesa rossa de caràcter llupolat i amarg, amb notes tropicals procedents del Dry Hopping.

Estil: IPA
Alc. 6%
IBUS: 60

Tasta i gaudeix

Visites i tastos a l’obrador

Visita guiada i tast: Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana finalitzant la visita amb el tast de cerveses. Gratuïta

Visita guiada i maridatge amb productes de proximitat: Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana finalitzant la visita amb el tast de les 4 cerveses Ponent maridades amb quatre productes de proximitat. 8€ (mín 5 persones).

Cerveses Ponent

Contacte

Cerveses Ponent SL
C/ Sant Miquel, 14
25739 Seró, Lleida.

Tel. 636 831 346 (Josep)
info@cervesesponent.com