Gaudeix-ne sense presses i contempla el silenci i la bellesa d’un paratge verge i natural. Sent el batec de la Baronia de Rialb.

Un concepte que es basa principalment amb la revalorització d’allò autèntic, singular i autòcton; cuidant i respectant les construccions, els materials propis de l’entorn i fidels al sistema de l’arquitectura tradicional.

Masia Confós és un establiment amb identitat pròpia i personalitat, amb el denominador comú a la Baronia de Rialb d’oferir un alt grau d’hospitalitat i acollida, i alhora convertir l’estada dels visitants en un record inoblidable.

La masia de Confós és una masia rural de pedra i fusta, amb una capacitat de 8 persones, ubicada dalt d’un turó al bell mig d’una finca forestal amb magnífiques vistes i espectaculars postes de sol, amb un riuet verge que corre pel seus peus i envoltada d’arbres centenaris.
A 500 m. hi ha la capella de sta. Coloma de Confós, la qual podeu visitar.

Un l’indret ideal per realitzar una estada agradable amb família o amics, desconnectar, interaccionar amb la naturalesa i gaudir de la gran experiència que atorga el turisme rural.

La Baronia de Rialb ofereix a més per als qui ho vulguin gastronomia, turisme de natura i turisme cultural.