Sabor, color i aroma… La màgia del safrà

El safrà mai ha deixat de ser un dels imprescindibles a la gastronomia catalana. Procedent de la península d’Anatòlia o Àsia Menor, el safrà resulta ser una de les espècies més exòtiques del món.
Va tenir un important protagonisme en la gastronomia catalana durant l’Edat Mitjana i a l’actualitat hi ha diferents iniciatives que busquen portar a la memòria el seu aromàtic perfum, el seu distintiu color i el seu exclusiu sabor, reivindicant així el seu paper a la nostra cultura, la nostra cuina i el nostre patrimoni del gust.
Et convidem a descobrir la versatilitat d’aquesta exòtica espècia en un sopar envoltat d’història i aroma de safrà. Una experiència sensorial on podràs gaudir del seus diferents matisos i aplicacions. Deixa’t seduir per la seva autenticitat!

MENÚ

Crema de pastanaga i safrà amb bolets
Arròs a la milanesa
Suquet de ratjada i safrà
Picadillo de xai
Bavaroise de xocolata i safrà amb el seu gelat
Vi i cava del Celler Torelló i de Rubió de Sols
60€ per persona

DATA: DISSABTE 14 DE JULIOL
HORA: 20.30

Podeu fer les vostress reserves via teléfon al 931255710, via mail al sergi@restaurantsergidemeia.cat o bé via instagram.