La Vansa

Oli d’Oliva Verge Extra
Oli d’Oliva Verge extra de primera premsada

Oli de màxima qualitat

Tenim un somni. Recuperar la Baronia de la Vansa situada a la falda del Montsec, amb els seus cinc pobles –Lluçars, com a capital, i els altres quatre, Argentera, Boada, Gàrzola i Tòrrec.

Aquest Oli d’Oliva Verge extra de primera premsada s’extreu exclusivament de les nostres oliveres centenàries de la finca del Montsec, la seva elaboració es realitza en les millors condicions tèrmiques per evitar l’alteració de l’oli.
És un oli de màxima qualitat que pot consumir-se cru, i que conserva íntegrament les vitamines, els àcids grassos essencials i d’altres nutrients de gran importància en la dieta mediterrània.

La nostra actualitat

Notícies

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Oli de màxima qualitat

Tenim un somni

Les gegantines transformacions del territori al llarg dels últims  cinquanta anys van sumant una a una aquella llarga i indestructible cadena que ens agermana i ens fa forts sota el nom de Catalunya.

 

Us volem oferir el fruit del nostre somni, i explicar mitjançant l’oli La Vansa la recuperació de petits bancals on s’alcen majestuoses oliveres centenàries adaptades al fred gèlid i la sequera d’aquest indret. Oliveres farcides d’olives que maduren amb la calma, l’oratge, la terra humida per la boira espessa d’aquest racó de la Vall de la Vansa, a Vilanova de Meià.

Masia Confós

Contacte

Boada 25736, Lleida
Tel. 661 30 35 32

info@molilavansa.com