Qui som

Gastronomia, paisatges, cultura.
Refet Viu

Qui som

Un territori extens i divers. 4 comarques: l’Urgell, l´Alt Urgell, La Noguera i els Pallars Jussà, a Lleida. Gastronomia, paisatges, cultura.

Amb aquesta riquesa desconeguda per a molts que teniem “entre mans” ens hem trobat els emprenedors de dotze projectes artesans molt personals a finals de novembre del 2017 al monestir i santuari de Santa Maria de Refet per tal de posar en comú les nostres idees, compartir-les per a crear sinèrgies per al bé de tots i fer conéixer aquest territori que tant ens inspira a nosaltres.

Ens impulsa el donar a conèixer els nostres projectes concrets, però també que conegueu aquest territori que tant ens dóna. Que conegueu els nostres vins, cerveses, torrons, safrà, allotjaments rurals, espais culturals i gaudiu visitant i explorant aquestes terres: muntanyes, congostos, pantans, petjades de dinosaures… ermites romàniques, retaules barrocs… l’observatori astronòmic…

Ens agradaria contagiar-vos el nostre entusiasme pel que fem, l’orgull pels nostres productes i projectes, fets amb passió per l’excel·lència. I amb la solidaritat tradicional d’aquestes terres de pagesos, unint sinèrgies per a la promoció dels nostres productes artesans i de qualitat entre diferents sectors del territori que representem, com són la gastronomia, la cultura i el turisme.
Au, animeu-vos a recórrer les pàgines d’aquest portal i a conèixe’ns, i truqueu-nos o escribiu-nos amb totes les preguntes que tingueu: sobre visites a les granges, formatgeries, cellers, vinyes, obradors; sobre la compra de productes; sobre reserves en allotjaments i sobre visites i excursions a les atraccions que ofereix la nostra terra.

Us hi esperem!

Santa Maria de Refet

Birding Lleida Expedicions

Celler Rubió de Sòls

Formatges Tòrrec

Safrà del Montsec

Seró Espai Transmissor