Qui som

Gastronomia, paisatges, cultura.

Refet Viu

Qui som

Un territori extens i divers. 4 comarques: l’Urgell, l´Alt Urgell, La Noguera i els Pallars Jussà, a Lleida. Gastronomia, paisatges, cultura.

Amb aquesta riquesa desconeguda per a molts que teniem “entre mans” ens hem trobat els emprenedors de dotze projectes artesans molt personals a finals de novembre del 2017 al monestir i santuari de Santa Maria de Refet per tal de posar en comú les nostres idees, compartir-les per a crear sinèrgies per al bé de tots i fer conéixer aquest territori que tant ens inspira a nosaltres.

Ens impulsa el donar a conèixer els nostres projectes concrets, però també que conegueu aquest territori que tant ens dóna. Que conegueu els nostres vins, cerveses, torrons, safrà, allotjaments rurals, espais culturals i gaudiu visitant i explorant aquestes terres: muntanyes, congostos, pantans, petjades de dinosaures… ermites romàniques, retaules barrocs… l’observatori astronòmic…

Ens agradaria contagiar-vos el nostre entusiasme pel que fem, l’orgull pels nostres productes i projectes, fets amb passió per l’excel·lència. I amb la solidaritat tradicional d’aquestes terres de pagesos, unint sinèrgies per a la promoció dels nostres productes artesans i de qualitat entre diferents sectors del territori que representem, com són la gastronomia, la cultura i el turisme.

Au, animeu-vos a recórrer les pàgines d’aquest portal i a conèixe’ns, i truqueu-nos o escribiu-nos amb totes les preguntes que tingueu: sobre visites a les granges, formatgeries, cellers, vinyes, obradors; sobre la compra de productes; sobre reserves en allotjaments i sobre visites i excursions a les atraccions que ofereix la nostra terra.

Us hi esperem!

Santa Maria de Refet

Birding Lleida Expedicions

Celler Rubió de Sòls

Cerveses Ponent

Formatges Tòrrec

Masia Confós

Safrà del Montsec

Seró Espai Transmissor

Bodega Vinya L'Hereu

Xarcuteria Prat

Torrons Fèlix

Oli la Vansa