Safrà del Montsec

Collit a mà i assecat a llenya

Respectant el nostre entorn

Natural i ecològic

Safrà del Montsec neix amb l’objectiu de contribuir a la recuperació del cultiu de safrà a Catalunya.

Som una jove parella d’agricultors que conreem el nostre producte, 100% natural i ecològic, a Llimiana. Compromesos amb la preservació de les tradicions culturals i agrícoles, hem volgut rescatar l’artesania tradicional en la producció del nostre safrà, emprant alhora mètodes de producció que no perjudiquen el nostre entorn ni la salut humana.

Tornant a les nostres arrels

Història

Durant l’Edat Mitjana el cultiu del Safrà es va estendre des d’Àsia Menor fins la Mediterrània, sent Catalunya la porta d’entrada a la Península Ibèrica, esdevenint-se així en la primera regió d’Espanya, que durant segles va conrear i va exportar el primer safrà reconegut per la seva excel·lent qualitat.

A Llimiana, els Llibres d’estimes revelen que una de les activitats agràries més importants del municipi era el cultiu de safrà, la producció del qual es dedicava, majoritàriament, a la comercialització.

Des del 2014, en Jaume i la Magda treballen apassionadament per recuperar aquesta exquisida espècia en un cultiu de collita pròpia, obtenint des del primer moment un safrà reconegut per la seva excel·lent qualitat d’acord amb la Norma ISO 3632-2.

Exclusiu safrà de cultiu ecològic que ofereix els més alts nivells de color, sabor i aroma

Safrà Coupé Ecològic

És la varietat de safrà més pur i de millor qualitat, format pels brins o estigmes desproveïts de l’estil. El nostre elaborat i acurat procés de separació ens permet:

  1. Oferir el vermell pur de l’estigma, on es concentren les propietats organolèptiques del safrà.
  2. Mantenir la unió dels tres estigmes, característica clau per determinar la seva puresa i garantir l’originalitat del producte.

Formats, per a casa i per a restauració

Artesania i delicadesa que fan del nostre safrà un producte pur, autèntic i únic!

Per a casa

Un luxe gastronòmic que val la pena gaudir!

Safrà del Montsec 0,5g
Safrà del Montsec 1g
Safrà del Montsec 2g
Safrà del Montsec 4g

Per a restauració

Per a les cartes més exigents, el safrà més sublim!

Safrà del Montsec 10g
Safrà del Montsec 1 oz (28,35 g)

Pur, autèntic i únic

El safrà

Les magnífiques propietats del safrà el converteixen en una versàtil espècia utilitzada en diferents camps com la medicina, la cosmètica i la perfumeria, a més de la gastronomia, sent un component que enalteix l’elaboració d’arrossos, carns, peixos i postres.

La utilització d’exclusives fustes en el procés de l’assecat potencia les característiques d’aquesta exquisida espècia.

Com a membres de Slow Food col·laborem amb la recuperació de l’agricultura tradicional, que al seu torn fomenta la filosofia de produir aliments bons, nets i justos.

Safrà del Montsec

Contacte

Masia Mauri S/N – Els Masos de Llimiana
25639 Llimiana (Lleida)
Tel: 605028536 – 635701647

info@safradelmontsec.com