Vinya l’Hereu de Seró

Elaboració de vi en sòls calcaris i profunds

Sota les serralades del Montsec

Una gran tradició vinícola

Vinya l’Hereu de Seró és una empresa familiar, amb una gran tradició vinícola, que es dedica a elaborar vins a partir de la collita pròpia, dins la denominació d’origen Costers del Segre, subzona d’Artesa.

Les vinyes es troben situades sota les serralades del Montsec, de sòls calcaris i profunds, on es dóna el microclima excepcional per al seu conreu i l’elaboració de vi. Amb influència pirinenca-continental i una alçada de 450 metres sobre el nivell del mar.

Disposem de vinyes de raïm negre de les varietats Merlot, Syrah i Cabernet Sauvignon, i de raïm blanc de les varietats Macabeu i Garnatxa blanca, totes elles cultivades seguint el mètode d’agricultura ecològica i reconegudes pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

Denominació d’origen Costers del Segre

Vins ecológics i naturals

Petit Grealó,

“El descarat de Vinya L’Hereu”

Embellit en dipòsit d’acer inoxidable sobre lies fines, ens dóna una expressió del sòl i del clima d’un embelliment no-oxidatiu , guardant el fruit i la textura del raïm original.

Flor de Grealó,

“El consentit de Vinya l’Hereu”

És la selecció del millor raïm de les diferents parcel·les que es embellit en botes de roure francès , amb torrats lleugers. És una expressió fresca del terrer.

Equilibri natural i els processos biològics

Obert a visites

La filosofia com a viticultors, és elaborar vins, que siguin un reflex del terrer de les vinyes de Vinya l’Hereu, de les seves terres argiloses, del seu clima continental, buscant vins frescos, naturals i equilibrats que mostrin el potencial i caràcter de la zona.

L’especial interès per a conservar l’equilibri natural i els processos biològics, fan possible obtenir vins amb molt de caràcter

El nostre Celler està obert a visites guiades, per a particulars i també per a petits grups.

Bodega Vinya L'Hereu

Contacte

Vinya l’Hereu de Seró
Molí, s/n. 25739 Seró – Artesa de Segre
Lleida, Catalunya. España.

(+34) 973 400 472 telèfon i fax
(+34) 690 694 340 / 639 311 175 / 616 976 592 mòbil
vinyalhereu@vinyalhereu.com